Logo - Skibokshotell.no
Hjem Oppbevaring Skiprepparering Sesilåmi Referanser Kontakt oss

Om skibokshotell.no

Skibokshotellet ligger på en gård ca 900 meter øst for E-39 på Figgjo. Noe av selve driftsbygningen skal bygges om til lager, skiprepperom, og vaskehall for takbokser. Beliggenheten blir ideell for alle som kjører denne veien når de skal på hytta, enten det er til Sirdal eller det er nedover mot sørlandet. Ideen min er å tilby takboksoppbevaring og profesjonell preparering på alt av skiutstyr, enten det er langrennski, alpinski, eller snøbrett, til de som måtte ønske dette, utover å lagre skiboksen gjennom sommerhalvåret. Etter å ha vært med skiskytterlandslaget på de aller fleste worldcup, alle mesterskap og vinter- OL gjennom de siste 9 årene, vet jeg mye om preparering av ski. Jeg ønsker også å tilby steinsliping av langrennski, gjennom skiskytterforbundes samarbeidspartner på dette området.

Tanken bak dette kom opp i forbindelse med omleggingen av driften på gårdsbruket. Da kyrne blir flyttet over til stor samdrift på nabogården blir fjøset stående tomt, og er et godt egnet rom for lagring. Hele rommet skal vaskes grundig ned og males, i tillegg til at gulv skal støpes nytt. Noen vil kanskje ha behov for å legge inn f.eks. kajakken der på vinterstid, mulighetene ligger der.