Logo - Skibokshotell.no
Hjem Oppbevaring Skiprepparering Sesilåmi Referanser Kontakt oss

Sesilåmi

Dette tilbudet har vi hatt siden år 2005. Se nærmere informasjon på www.skiopplevelser.no
Vi samler inn alle skiparene på figgjohallen, mandagskvelden før sesilåmi. Deretter bruker vi værmelding og smører i glidsonen først. Til slutt legger vi base for festesmurning så sent som mulig før utlevering på torsdagskveld. Da skal/bør vi ha dannet oss et godt bilde av om det er grunnlag for klister eller voks som gjelder.

Her er det mulig å få tipp-topp preparering på skiene dine. Vi har det meste av både smøreprodukter og manuelle rilleverktøy som er å få tak i.

Steinsliping av langrennski

Jeg vet hvor viktig det er med struktur under skiene, dersom en ønsker best mulig glid. Dette betyr mye mer enn folk flest tror. I Rogaland er det ikke mange som tilbyr steinsliping av ski, selv om jeg vet at de finnes også her.
Som skismører har jeg samarbeidet med Bjørn Myhre sport i snart 10 år. Der slipes nesten alle ski som blir brukt av de norske eliteløperne i skiskyting. Der har butikken i samarbeid med ski- og skiskytterforbundet engasjert to fulle stillinger gjennom vinterhalvåret, kun for å drive med testing og utvikling av skistruktur.
Ut fra dette mener jeg at Bjørn Myhre Sport tilbyr en skislip, som er utprøvd og gjennomtestet langt mer, en de fleste andre her i Norge.
Disse slipene kan settes under dine ski. Skibokshotell.no tar opp samlebestilling, og koordinerer sending i midten av september hvert år. Ta kontakt for mer info!

Prepping av ski - Sesilåmi